Uitstekend!

★★★★★
5 5 1
Het is een prachtig authentiek vakantiehuis en wat een ruimte. Er ontbrak niets in het huis. Het terras is ruim opgezet en overal bloemen en planten. Heel groot speelveld inclusief zwembad en trampoline. Daar genoten de kinderen met volle teugen van. Aardige eigenaars! Heerlijk rustig en binnen enkele meters de uiterwaarden in. Ik kan niets negatiefs bedenken. Een aanrader.

4daagse

★★★★★
5 5 1
Een klein paradijsje! Dit was onze 3e maal en het is thuiskomen. Kleinkinderen vinden het heerlijk. Gewoon een heerlijke plek

Wat een ruimte

★★★★★
5 5 1
Superfijne plek om met de familie weer eens bij te kletsen (8 personen). Lekker veel ruimte, goede keuken, landelijke omgeving. Zowel binnen als buiten konden we de kinderen van 1 en 3 jaar veilig laten spelen.

Heerlijk weekend

★★★★★
5 5 1
Mooie oude boerderij in een prachtige omgeving! Wij hebben een erg prettig weekend gehad met z'n allen.

Mw

★★★★☆
4 5 1
We zijn met een vriendengroep van 13 personen (volwassenen +kinderen) geweest en hebben ons prima vermaakt. De oude sfeer is erg knus en de heerlijke ruimte om huis is geweldig. Heerlijk!!

Geweldige vakantie gehad

★★★☆☆
3 5 1
Wij zijn zeer te spreken over ons verblijf bij dit vakantiehuis. We hebben veel gefietst in de omgeving en zijn naar de millingerwaard geweest. Wij komen zeker terug! Groetjes famillie Molenhuis

Vertel ons iets over uw ervaring bij Fristerhof

Naam
Titel
Uw beoordeling
Uw bericht